AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Atakum ilçesine bağlı Taflan, Çatalçam, Altınkum bölgelerinde incelemelerde bulundu.
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Coşkun Bilgin ve partililerin eşlik ettiği Milletvekili Mustafa Demir, gün boyu süren ilçe gezisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, talep ve önerilerini aldı. İş yerlerine uğrayan Demir, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip hatırlarını sordu. Altınkum İncesu Mahallesi'nde vatandaşlarda sohbetli toplantıya katılan Demir, hükümet çalışmaları hakkında bilgi verdi, sorunları yerinde dinledi, talep ve önerileri aldı.
Türkiye'nin gelişmesi, daha da güçlenmesi, refah düzeyinin artması için 10 yıl içerisinde önemli çalışmaların yapıldığını hatırlatan milletvekili Mustafa Demir, her bir vatandaşa birebir ulaşarak doğruları ve Türkiye için, millet için ne kadar özverili bir şekilde çalışıldığının anlatıldığını kaydetti. Ülkede bu zamana kadar şikayet edilen tüm unsurların giderilmesi için kronik tabuların yıkıldığını, çalışmalarla 2023 yılına hazırlanan farklı bir Türkiye profilinin ortaya çıktığını ifade eden Demir, "Ülkenin gelişimi için elimizi taşın altına koyup çözüm üretiyoruz. Türkiye etkisiz bir ülke olarak görülürken, şimdi söz sahibi olan, sözü dinlenen bir devlet olarak karşımızda" dedi.
Devlet yönetiminin önemli bir sorumluluk olduğunun altını çizen Mustafa Demir, "Devletimizin en önemli unsuru halkımız. Biz halkımızın her dediğini önemsiyor, taleplerini yok saymıyoruz. AK Parti olarak vatandaşın derdiyle dertlenmek, sevinciyle sevinmenin verdiği sorumlulukla hareket ediyoruz" diye konuştu.
Mahalle toplantısında vatandaşların sorularını tek tek cevaplayan Demir, bazı kesimlerin haksız ve doğru olmayan propagandalarına itibar edilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
(SAM-SLH-Y)

24.01.2013 12:11:23 TSI

Editör: Wan Haber