AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Çalık YEDAŞ'ı ziyaret ederek, genel müdür Nurettin Türkoğlu'ndan şirket çalışmaları hakkında bilgi aldı.
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yasemin Altuncu, Meliha Bayraktar, Ahmet Mercimek ve Atakum İlçe Teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Milletvekili Mustafa Demir, hizmet binasını gezerek çalışanlar ve vatandaşlarla görüştü. Samsun'da yürütülen elektrik yatırımları ve hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda ise Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Samsun'un gelişen bir il olduğunu ve bu süreçte enerjinin eksiksiz olarak kullanıcılara ulaştırılmasının önemini belirten Milletvekili Demir, enerji dağıtımının devlet kontrolünde olduğunu, dağıtım firmalarının çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüldüğünü kaydetti. Çalık YEDAŞ'ın dağıtım çalışmaları ve yatırımlarının belli bir program içerisinde çözüm üreterek yaptığını ifade eden Demir, "Yatırımlarını programlayan, şehir merkezinde büyük ölçüde tamamlayan, 2015 yılına kadar da altyapı çalışmalarını tümüyle bitirmeyi hedefleyen şirketin, hızlı bir çalışma sürecinde olduğu ortada. Bu önemli bir gelişme ve şehir için büyük bir avantaj. Bu yıl içerisinde kırsal kesim yatırımlarına ağırlık verilecek olması ise önemli bir gelişme. Çalık YEDAŞ'ın birçok bölgeye oranla başarı göstererek hedef noktasında başarı sağladığı görülüyor. Çalışmalarının başarılı bir şekilde devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.
Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, şirketin enerji dağıtım ve yatırım noktasında başarı hedeflerini eksiksiz yerine getirdiğini kaydetti. Şehir merkezinde yatırım ve hizmet noktasında programların tamamlandığını, kırsal kesimin de yatırımlarının bu yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini vurgulayan Türkoğlu, tüm çalışmalarının resmi olarak programa alındığı ve 2015 yılına kadar alt yapı yatırımlarının bitirilmesinin hedeflendiği bilgisini verdi.
(SAM-SLH-Y)

07.02.2013 15:06:13 TSI

Editör: Wan Haber