Türkiye Büyük Millet Meclisi Eğitim Komisyon Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldiler. Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, il ve ilçe yöneticileri, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda esnafın katıldığı kahvaltılı programın gündemini esnafın görüş ve önerileri oluşturdu.
Esnafla bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Eğitim Komisyon Başkanı Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık İzmit'te güzel ve başarılı hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek bu hizmetlerin İzmitlilerin yaşam kalitesini arttırdığını söyledi. "İzmit'te güzel çalışmalar yapılıyor" diyen Işık "Kocaeli Devlet Hastanesi'nin Onkoloji Binası dışındaki bütün binaları yıkılacağını ve yeni hastanenin 2 yıl içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdi.
Cephanelik Bölgesi'nde çok yakında bir okul inşaatına daha başlanacağını ifade eden Işık " yeni başlanacak bu okulumuz Endüstri Meslek Lisesi olacak. Cephanelikte yürütülen bölge hastanesi ve okul kampüsü çalışmaları da devam ediyor" dedi.
İzmit'te yaşanan gelişim ve değişimin gurur verici olduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "bu gurur hepimizin gururu. Biz tüm hizmetlerimizi halkımızla birlikte başarıyoruz" dedi.
Işık ve Doğan Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı esnafları ile görüşmelerinin ardından Tavşantepe Mahallesi Şirinevler Camii cemaati ile bir araya gelerek sohbet ettiler.
(MA-MA)

11.02.2013 12:14:41 TSI

Editör: Wan Haber