AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Kara'yı makamında ziyaret etti.
İl Müdürü Mehmet Kara, ziyaretinden ötürü Milletvekili Abdulkerim Gök'e teşekkür ederek, İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mehmet Kara yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa olarak 1 milyon 716 bin kişiye sosyal sigortacılık ve sağlık yönünden hizmet vermekteyiz. Biz bu hizmetleri sunarken tamamen vatandaş odaklı olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Vatandaşımızın işlemlerini en kolay ve en kısa sürede yapmalarını sağlamaları için, elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz" dedi.
Milletvekili Gök ise, Şanlıurfa milletvekilleri olarak her zaman kamu kurum ve kuruluşlarının yanlarında olduklarını söyleyerek, Ankara'da çözülmesi gereken her türlü problemlerde yardımcı olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını belirtti. Gök, hükümetin sayesinde kamu kurumlarının bina ve sistem olarak kendilerini yenilediğini söyleyerek, "SGK Şanlıurfa İl Müdürlüğümüzün çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu başarılarından dolayı tüm çalışanları tebrik ediyorum" diye konuştu.
(MUD-MO-SO-Y)

12.02.2013 14:06:40 TSI

Editör: Wan Haber