AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (Yurt-Kur) Adıyaman Yurt Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Yurt Müdürü Sami Köroğlu'na 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.
Beraberinde, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ve MKYK Yedek Üyesi olan Av. Mustafa Alkayış'la birlikte Yurt-Kur Adıyaman Yurt Müdürlüğü'nü ziyaret eden Milletvekili Mehmet Erdoğan, Sami Köroğlu'ndan yurt kapasitesi, öğrenci konaklaması ve devam eden yurt binasıyla ilgili bilgi aldı.
Milletvekili Erdoğan, öğrencilerin daha iyi şartlarda konaklamasının önemine değinerek, "Dilerim ki her öğrenci yurt imkanlarından faydalansın. Eskiye kıyas edilemeyecek kadar iyi şartlarda konaklayan öğrencilerimizin sayısının artması, imkanlarının fazlalaşması memnuniyet vericidir" dedi.
Adıyaman Yurt Müdürü Sami Köroğlu da, Kredi Yurtlar Kurumu'nun çalışmaları, Adıyaman Yurt Müdürlüğü'ndeki öğrencilere sağlanan imkanlar ve devam eden yurtla ilgili bilgi verdi. Köroğlu, "Öğrencileri rahat ettirmek, onlara ev ortamını bir nebze unutturma adına Yurt-Kur Genel Müdürlüğü'nün sunduğu bütün imkanları istifadelerine sunuyoruz. Devam eden yurt binamız bittiğinde de bundan istifade eden öğrenci sayısında artış olacaktır" diye konuştu.
(AHM-SO-Y)

14.01.2013 16:52:20 TSI

Editör: Wan Haber