Büyük Menderes Nehri'ne uçan araçları içinde hayatlarını kaybeden 4 kişilik Arslan Ailesi için Söke'de taziye çadırı kuruldu.
Taziye çadırına giden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, bir günde ailesinden 4 kişiyi toprağa veren Arslan Ailesi'nin en büyük ferdi Ahmet Arslan'a başsağlığı diledi.
Çok acı günler yaşadığını belirten Ahmet Arslan, evlatları için herkesten dua istedi. Milletvekili Mehmet Erdem'e taziye ziyareti sırasında AK Parti Söke ilçe yöneticileri de eşlik etti. Menderes Nehrine uçan araç içinde hayatlarını kaybeden baba Mehmet Arslan, Anne Necla Arslan ve çocuklar Eylül ve Eyüp Arslan'ın ruhuna sürekli duaların edildiği taziye çadırı vatandaşların akınına uğruyor. Kendisinin de halen olayın şokunu yaşadığını belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Arslan Ailesinin üzüntüsünü paylaşarak sabır diledi.
Bilindiği gibi Söke'de kuru gıda toptan ticaret işiyle uğraşan Mehmet Arslan (38) eşi Necla Arslan (35) ile yarıyıl tatilinde başarılı karne getiren çocukları Vakıfbank İlkokulu Anasınıfı Öğrencisi oğlu Eyüp Arslan (6) ve Behiye Hanım İlköğretim Okulu öğrencisi kızı Sıla Eylül Arslan'ı (11) ödüllendirmek için Didim'e gezmeye götürmüş gezi dönüşü henüz belirlenemeyen bir nedenle araçlarının Büyük Menderes Nehri'ne uçması sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi.
(İK)

04.02.2013 10:08:39 TSI

Editör: Wan Haber