Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Harran ilçesinde bir dizi gezi ve incelemede bulundu.
Harran ilçesindeki çalışmalarda AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İbrahim Toru'nun da eşlik ettiği Milletvekili Dr. Halil Özcan, Kaymakam Selami Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile birlikte ilçeye bağlı tüm köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Harran'da gerçekleşen toplantıda İlçe Kaymakamı Selami Yazıcı Milletvekili Özcan'a yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Calalettin Güvenç ve milletvekillerinin destekleri ile Harran ilçesinde sorunların büyük bir bölümünün giderildiğine dikkat çeken Harran İlçe Kaymakamı Yazıcı "Bu yıl ilçemizde 74 kilometre asfalt, 37 kilometre stabilize yol çalışması yapıldı. 16 köy içme suyuna kavuştu. Bu yıl hedefimiz 110 kilometre asfalt, 86 kilometre stabilize yolu KÖYDES ve İzel İdare imkanları ile yapmaktır" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisinde günlerce süren bütçe görüşmelerinin onaylanmasından sonra Şanlıurfa'ya geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Dr. Halil Özcan; "Zorlu bir maratonun ardından Şanlıurfa'ya geldik. Harran'da merkez ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunların tespiti ve çözümü konusunda bilgi aldım.
Harran'da var olan enerji, yol ve içme suyu sorunlarını her geçen gün azaltıyoruz, birkaç köyümüzde içme suyu ihtiyacı var. Enerji sorunumuz gideriliyor. Ağaç direkler yerine beton direklerle yeni hatlar döşenmeye başlandı. Kabul edilen bütçemiz ile 2013 yılında Harran'da elektrik sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce sel yaşandı. Başbakanlık Afet koordinasyon merkezinden kaynak aktarılarak selden zarar gören yollarımız onarılacaktır" dedi.
(MUD-Eİ-Y)

25.12.2012 18:48:26 TSI

Editör: Wan Haber