AK Parti İzmir İl Kadın Kolları'nın yönetim kurulu toplantısına katılan İlknur Denizli, partili kadınlarla görüş alışverişinde bulundu. Denizli, toplantıdaki konuşmasında AK Parti İzmir İl Kadın Kolları olarak hedeflerinin yerel seçim olduğunu söyledi.
AK Parti il binasında gerçekleşen toplantıya Denizli'nin yanı sıra AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Partili kadınlarla AK Parti'nin siyasette kadına bakışından, yerel seçim çalışmalarına, bire bir iletişimin gerekliliğinden ailelerle yapılacak çalışmalara kadar birçok konuyu paylaşan İlknur Denizli, teşkilattaki kadınlara yerel seçim hedefi koydu;
"Gönülden çalışan, mücadele eden, gayret gösteren herkesin yönetim kademelerinde yer almaya hakkı vardır. Azimli çalışmalarınızla herkese örnek oluyorsunuz. Samimiyetle çalışmaya devam edip, yerel seçimlerde kadınların aktif görevler alması için daha çok mücadele etmeliyiz. Partimize gönül vermiş, yol arkadaşlığı yapabileceğimiz İzmirli kadınlarımızı aktif siyasete katılması ve yerel meclislerde yer alması için yüreklendirmeliyiz. Gerek Belediye Başkanlığı, gerek Belediye Meclis Üyeliği için, talep edin. İzmir'de yönetime daha fazla kadın elinin değmesi için hep beraber çalışmalıyız. Sizleri oralarda görmek istiyorum, çünkü hak ediyorsunuz" dedi.

"SİYASETİ KENDİNİZ İÇİN YAPMAYIN, KIZLARINIZ İÇİN YAPIN"
İlknur Denizli sözlerine "Siyaset iyi bir şeydir. Kadınların siyaset yapması daha da iyi bir şeydir. Siyaseti kendiniz için yapmayın, kızlarınız için yapın. Eğer siz bugün siyasette var olmak için çalışmazsanız, azminizi kararlılığınızı yitirirseniz, kızınız, torununuz gelecekte kendisi için, siyasette önceki hemcinslerinin mücadele ederek açtığı bir yol, bir iz bulamayacak. Hem kendinizi hem çocuklarınızı hem de torunlarınızı düşünerek siyasete aktif olarak katılın. Hayat, siz katılmak için çalışmazsanız, ısrar etmezseniz, tökezleyip yere düştüğünüzde tekrar aynı azimle ayağa kalkmazsanız, sizi görmez, sizi umursamaz. Bu düşüncelerimizi alanda bütün kadınlarımızla paylaşıp, onları siyasete davet edelim" diyerek devam etti.

"HERKES AK PARTİ'YE OY VEREBİLİR"
Sahada çalışmanın gerekliliğine dikkat çeken İlknur Denizli, şöyle devam etti: "Bu noktada kadınlara önemli görevler düşüyor. Bugüne kadar AK Parti'ye oy vermemiş herkesin AK Parti'ye oy verebileceklerini unutmamalıyız. Kimsenin ideolojisine, geçmişte oy verdiği partilere bakmadan, herkesin AK Parti'ye oy verebileceğini düşünerek davranmalıyız. Kendimizi daha geniş kitlelere anlatmak için, her alanda ilişkileri daha iyi hale getirmek için sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle ve yerel yöneticilerle birlikte çalışmalıyız. Yerel seçim dinamiklerini tam anlamıyla kullanmak zorundayız." şeklinde konuştu.
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'ye İl Yönetim Kurulu üyelerinin de düşüncelerini aktardığı, sorular sorduğu toplantının, seçim sürecine girilmeden tekrarlanacağı ifade edildi.
(EA-ERG-Y)

18.01.2013 11:35:05 TSI

Editör: Wan Haber