AK Parti Kilis milletvekili Ahmet Salih Dal, hafta sonunu Kilis ve ilçelerinde çeşitlmi temaslarda bulundu.
Milletvekili Dal, Musabeyli teşkilatını ziyaret ederek, Musabeyli ilçesinde yerel seçim için startı verdi. İl Başkanlığı dönemindeki tecrübelerini paylaşan Milletvekili Dal, Musabeyli teşkilatını seçim çalışmaları için bilgilendirdi.
Musabeyli'deki temaslarına Kaymakamlık ile devam eden Milletvekili Dal, Musabeyli Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk'ü ziyaret etti. Musabeyli'nin mevcut sorunları hakkında çözüm önerilerini paylaşarak yapılabilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Kaymakamlık ziyaretinden sonra Milletvekili Ahmet Dal, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Musabeyli Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat ile birlikte Şenlikçe köyünde yemek programına katıldı. Köy halkı ile sohbet eden Dal, köy halkına hükümetin yatırımlarını anlattı ve köyün sıkıntılarının en kısa sürede çözülebilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Köy halkı, hükümetin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını sohbet esnasında dile getirdiler.Milletvekili Dal, 3 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.
(MAD-MAD-Y)

04.02.2013 15:18:25 TSI

Editör: Wan Haber