AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesini ve Van İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Vural Polat'ı ziyaret etti.
AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, beraberindeki Ak Parti İl Başkan Yardımcıları A.Hekim Karabıyık, Şevket Yaşin ve Cemal Hasar ile birlikte gerçekleştirdiği bölge hastanesi ziyaretinde, öncelikle hasta yakını vatandaşlarla sohbet kurarak sorunlarını dinleyen Bilici, ardından beraberindeki heyetle birlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Vural Polat'ı makamında ziyaret etti. Polat ve Yardımcılarının yanı sıra hastane yönetimi kadrosunun da bir arada olduğu buluşmada, ziyaretinden ötürü teşekkürlerini ileten Polat, hastanelerin durumu, faaliyetleri ve programları hakkında heyeti bilgilendirdi. Kamu hastaneleri birliği olarak Van geneli bütün hastanelerin hizmetlerini koordine ettiklerini, hastane ihtiyaçlarını tek merkezden giderdiklerini, mevcut imkânlar dâhilinde hizmetleri en ideal düzeyde vatandaşa vermek için sürekli koşulları gözden geçirdiklerini ifade ederek, yönetim kadrosu olarak Van'ın sağlık hizmetleri kalitesini ve performansını arttırmak içn yoğun çaba gösterdiklerini gün geçtikçe sistemlerinin çok daha iyi oturacağını dile getirdi.
Milletvekili Bilici ise, özverili çalışmalarından dolayı Genel Sekreter Polat ve ekibine teşekkür ederek, kendisinin ve diğer milletvekili arkadaşlarıyla birlikte her türlü destekle yanlarında olduklarını dile getirerek, eksiklikler, ihtiyaçlar ve olası sorunlar noktasında her zaman yardım etmeye hazır olduklarını belirtti. Bilici, AK Parti hükümetinin bölgede sağlık alanında Van'ı şehir hastanesine dönüştürmek için çok hızlı yatırımlar yaptığını, birkaç yıl içinde bölgede ihtiyaç olunan bütün hastanelerin Van'da hizmet vermeye başlayacağını şu an yapımı devam eden 400 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi ile 150 yataklı kardiyoloji hastanesinin yanında, yeni yapılacak olan onkoloji ve fizik tedavi gibi hastanelerin de hizmete açılmasıyla birlikte Van'ın tamamı ile bölgenin sağlık üssü konumuna erişeceğini ifade ederek, sağlıktaki değişim ve dönüşümün devrim niteliğinde olduğunu ve vatandaşların daha modern, kaliteli, konforlu ve en iyi koşullarda tedavi hizmetleri almaları için hükümet olarak sürekli çözüm ve uygulama ürettiklerini dile getirdi.
(İHA-MET-Y)

20.02.2013 18:58:26 TSI

Editör: Wan Haber