Havran'da Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Ak Parti'de demokrasi olduğunu, daha iyiyi bulabilmek için tartışma olabileceğini, ancak kavga olamayacağını bildirdi.
İlçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu, ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy'u makamında ziyaret etti.
Başkanımız hakkında bazı basın organlarında çıkan haberleri üzüntü ile okuduğunu belirten Aydınlıoğlu, "Aslı olmayan ve tamamen karalamaya yönelik bu tarz haberler kimseye bir şey kazandırmaz. Aile içinde bile tartışma olabilir. Fikir ayrılığı da olur. Herkes görüşlerini bildirebilir. Biz her partiden insanların bulunuduğu büyük bir aileyiz. Bu diğer partilerde de olur. Onlar yazılmıyor. Örnek bir partiyiz. Kısaca Meyve veren ağaç taşlanır. Bizim parti içinde demokrasi var. Ancak sonunda her zaman ortak noktada buluşulur. Bunu kavga olarak değerlendirmek ne kadar doğru olur, kamuoyunun takdirine bırakmak gerekir. Partimize zarar vermeye yönelik olduğunu düşündüğüm, bu tarz haberleri şiddetle kınıyorum. Kimsenin kuşkusu olmasın Havran'da Ak Parti'nin bayrağı dalgalanmaya devam edecek."dedi.
Aydınlıoğlu, ardından beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy, Osman Faik Buğdaycı ve Çiftçi Koruma Malları Başkanı Adem Yakut ile birlikte Balıkesir ili Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Yazıcı'yı ziyaret etti. Aydınlıoğlu burada Balıkesir'deki Arıcılar Birliği merkezinin Havran'da olmasının önemini belirtti.
Heyet ardından sırasıyla, Muzaffer Leman Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Mehmet Çalışır Anadolu Lisesi İmam Hatip Lisesi, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Temaşallık Köy Muhtarlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Buradan pazaryerinde halk ile kucaklaşan Ali Aydınlıoğlu İlçe Merkezindeki köy minibüslerine giderek yolcular ile sohbet edip sorunlarını dinledi. Muzaffer Leman Akpınar Kız Teknik Lisesi Müdürü Öztürk Çakmakçı'ile uzun süre görüşen Aydınlıoğlu, okulun yetersiz olduğunu okulun yer konusunda Havran Çay'ı ile yolun arasında kalmasından dolayı sıkıntı yaşandığını en kısa sürede Havran'a Lise kazandıracaklarının müjdesini verdi. Temaşallık köyünde cami inşaatını inceleyen Ali Aydınlıoğlu köy muhtarı Mustafa Kemal Kapkın'da çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İnşaatın daha da hızlanması konusunda talepte bulundu. Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde de Havran'a bin kişilik cezaevi yapılacağını belirten Aydınlıoğlu konuyu Adalet Bakanımız Sadullah Ergin ile görüştüğünü ve Kalabak köyü yolu üzerine yapılacak cezaevinin ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Aydınlıoğlu'nun ziyaretleri Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder'i ziyareti ile sona erdi. Aydınlıoğlu, akşam saatlerinde Ankara'ya döndü. (BT)

30.12.2012 14:24:27 TSI

Editör: Wan Haber