AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Sivas'ın Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.
Suşehri Sanayi Sitesi esnaflarıyla Sanayi Sitesi'nde bir araya gelen AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, AK Parti iktidarının sanayi esnafına büyük destek sağladığını söyledi. Suşehri Sanayi Sitesi esnafının, sanayi içerisinde bulunan elektrik tellerinin yeraltına alınması ve doğalgaz verilmesi konusunda taleplerini dinleyen Turan, bu konuda gerekli yerlerle görüşmeler yaptıklarını, 2013 yılı içerisinde bu eksiklerin giderilmesi için çalıştıklarını ifade etti.
Suşehri Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Turan, bu çalışma ile birlikte Sanayi Sitesi esnafının diğer eksiklerinin de tamamlanarak, yaz mevsiminde yolların parke çalışmalarının da belediye tarafından giderileceğini sözlerine ekledi.
Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise, belediye olarak sanayi sitesinde yaptıkları çalışmalara değinerek, sanayiye önem verdiklerini kaydetti.
Milletvekili Ali Turan ve beraberindekiler, daha sonra D-100 karayolu üzeri Bostancık köyü yakınlarında yaptırılan Araç Muayene İstasyonu, ilçe merkezinde açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde de incelemelerde bulundu.
Turan, Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda partililer ile bir araya gelerek, durum değerlendirme toplantısına katıldı.
(SY-TB-ZB)

05.01.2013 16:44:26 TSI

Editör: Wan Haber