AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir'e biri paletli olmak üzere 4 yeni ambulans tahsis edildiğini ve yakın zamanda gönderileceği bildirdi.
AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan yaptığı açıklamada, Kırşehir'in sağlık konusunda en iyi şartlara sahip olması için gayret gösterdiklerini söyleyerek, "Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı ile bir toplantı yaparak Kırşehir'in tüm sağlık konularını görüştük. Bu görüşmemizin neticesinde de bakanlığımız Kırşehir'e 4 ambulans tahsis etti" dedi.
Ambulanslar yakın zamanda Kırşehir'de gönderileceğini kaydeden Çalışkan, "Bu ambulanslara ek olarak hayırsever işadamlarımızdan da ambulans hibe desteklerini bekliyoruz. Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği, Ticaret ve Sanayi Odamızın ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızın üyeleri arasında kampanya başlatıp veya mevcut imkanları ile ambulans filomuzun yenilenmesine katkı sağlamalarını bekliyoruz. Yeni ambulanslar şehre hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
(AEK-ZB-Y)

30.01.2013 13:04:53 TSI

Editör: Wan Haber