Milano Ticaret Odası yetkilileri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.
Milano Ticaret Odası ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan "Yenilikçi Sürdürübelilir Kalkınma Yolu ile Sivas Girişimci Topluluğunun Rekabetçiliğinin Desteklenmesi" projesi kapsamında Sivas'ta bulunan yetkililer, proje paydaşı olan SESOB'u ziyaret ederek, birlik Başkanı Beşir Köksal'dan teşkilatın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Milano Ticaret Odası-Formaper yetkilileri,Olga Nogaeva ve Davide Branco proje paydaşı olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ettiklerini belirterek, "Esnaf teşkilatının çalışma sistemi, faaliyetleri, üye sayısı, hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi edinmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini" ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Köksal, bu tür projelerin önemli olduğunu söyledi.
SESOB olarak eğitime çok önem verdiklerini belirten Köksal, "Kadın Girişimciliğini destekleme projesini de uygulayarak çok sayıda kadına eğitim verdiklerini ve bu eğitimler sonucunda bazılarının kendi işyerlerini açtığını" ifade etti.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, yabancı uzmanlara ziyaretleri anısına Ahi Evran'ın resminin yer aldığı heykel hediye etti.
Ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri de hazır bulundu.
(UY-AÖ-Y)

30.01.2013 15:00:51 TSI

Editör: Wan Haber