Mikro Kredi Kuşadası Şubesi'nce düzenlenen kredi dağıtım töreninde, Kuşadası'nda yaşayan 15 kadın girişimciye kredilerini dağıttı.
Mikrokredi uygulamalarını hayata geçirmek amacıyla Kuşadası'nda başlatılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Mikrokredi Kuşadası birim merkezinde 15 girişimci bayandan oluşan 3 guruba ilk kredileri törenle verildi.
Törende konuşan AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, "Her zaman sizlerin yanındayız, ayrıca her konuda bize ulaşabilirsiniz. Bundan sonraki bayan girişimcileri sizler bilinçlendireceksiniz. Bu sorumlulukla bu kredileri aldığınız inancındayım" dedi.
Mikrokredi Kuşadası Birim Merkezi'ne başvuran 15 bayan 3 günlük eğitimin ardından aldıkları krediler ile iş hayatına adım atan kadın girişimci Gönül Özkan, bu uygulamanın kendileri için çok iyi olduğunu belirterek, "Dar gelirli aileler ve çalışma imkanı bulamayan bayanlar için bu uygulama ile tekrar üreten olduk. Aile bütçemiz için de önemli bir katkı sağlayacak" dedi.
AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara Mikrokredi uygulamasının Kuşadası'nda daha da yaygınlaşması için AK Parti Kadın Kollarının var gücüyle çalıştıklarını söyledi.
(ZH-MB-İK)

09.02.2013 09:58:56 TSI

Editör: Wan Haber