İstanbul'da bulunan Midyatlı işadamları Fatih Mete, Serkan Edis ve Levent Yıldız, Ovabaşı İlkokulu'nda okuyan öğrencilere bot, çorap, eldiven, kaşkol ve bereden oluşan hediye paketleri göndererek eğitime destek verdi.
Ovabaşı Köyü İlkokulu'nda yapılan törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, Şenköy Çok Programlı Lise Müdürü Öztekin Akçay, Acırlı Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Cemil Yıldırım katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri, törende yaptığı konuşmada, eğitime yapılan her türlü yatırımın kaliteyi yükselttiğini belirterek, hayırsever iş adamlarına ve kardeş sınıf sınıfa eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti. İleri, "Ovabaşı İlkokulu'nda bulunan bütün eksiklikler giderildi. Midyatlı hayırsever üç iş adamımızın gönderdiği malzemelerden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bunun diğer okullarımıza da vesile olmasını diliyoruz. Bu tür yardımların diğer okullarımıza da diğer iş adamlarımız tarafından yapılamasını istiyoruz, eğitim konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz" dedi.
Ahmet Aydın isimli öğrenci velisi de, yapılan yardımlardan ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Bu tür yardımların yapılmasından dolayı çok memnun olduk. Öğretmenlerimizden çok memnunuz okulumuzun bütün ihtiyaçlarını kendi imkanları ile yapmalarından çok memnun kalıyoruz. Öğrencilerimiz ile çok ilgileniyorlar. Kardeş sınıfa ve hediye gönderen Midyatlı iş adamlarına çok teşekkür ederiz" dedi. Konuşmaların ardından hediye paketlerinin dağıtımı yapıldı.
(SE-YRT-AKK-Y)

17.01.2013 14:37:09 TSI

Editör: Wan Haber