Teknoloji devi Microsoft akıllı telefon piyasasına bir girdi pir girdi. 2G teknolojisi ile sosyal medyada kolayca kullanılabilecek olan Microsoft akıllı telefonu dışarda 70 TL'ye satılırken Türkiye'de ise vergilerle birlikte 200 Lira civarında olacağı tahmin ediliyor.

Microsoft bilgisayar devi olarak bilinsede artık akıllı telefonda da zirveye oynamayı tercih etmiş olacak ki öyle bir teklifle vatandaşların karşısına çıkıyor ki! Özellikle ucuz telefon almak isteyen vatandaşlara müjde gibi bir haber diyebiliriz. 

2015'in ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenen telefonla, ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşmayı hedeflediği belirtiliyor.

2.4 inç ve 320x240 megapiksellik çözünürlüğe sahip ekranı bulunan, Facebook ve Messanger uygulaması kullanılabilen ürünün, 2G teknolojisine de sahip olacağı açıklandı. Türkiye'de dünyayla aynı anda piyasaya sürülmesi beklenen telefon, ithal ürün kapsamına giriyor. Telefonun vergiler dahil fiyatının 200 TL'nin altında olamayacağı öngörülüyor.

Editör: Wan Haber