Michelin, Facebook üzerinden sürücüleri bilinçlendirmek için hazırladığı "Doğru Lastiği Bul" isimli interaktif oyunu ile sürücüler, iPad ve Sony PSP kazanma şansı da yakalıyor
Michelin, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden sürücüleri bilinçlendirmek için hazırladığı "Doğru Lastiği Bul" isimli interaktif oyunu 3 gün sonra sona erecek. Sürücüler, bu eğlenceli oyunla doğru lastik seçimi konusunda bilgi sahibi olurken aynı zamanda iPad ve Sony PSP kazanma şansı yakalıyor. Michelin, Facebook üzerinden kullanıcıların beğenisine sunduğu online oyunda doğru lastik seçimi konusunda kendine güvenenlere ve bilgi sahibi olmak isteyenlere sesleniyor. Oyun sayesinde bir taraftan kullanıcıların iyi vakit geçirmeleri sağlanırken, diğer taraftan doğru araca doğru lastik seçme bilincini arttırmak hedefleniyor. Sürücü ve sürücü adayları oyuna başladıklarında, üzerlerinde farklı ürünlerin adlarının verildiği lastikleri görüyorlar.Bu bölümde yapmaları gereken, karşılarına çıkan araçlarla doğru lastikleri, verilen süre içerisinde eşleştirerek bir üst seviyeye çıkmak oluyor. Kullanıcı doğru lastiği bilmiyorsa, Michelin'in "Lastik Bulucu" uygulamasından yardım alabiliyor. Verilen süre içinde mümkün olduğu kadar çok soruya doğru yanıt veren kullanıcı, en yüksek puanı alıyor.
26 Ocak'ta başlayan ve 8 Şubat'a kadar devam edecek olan 'Doğru Lastiği Bul' isimli oyunda başarılı olanlar arasında yapılacak çekilişle 1 kişi Apple iPad, 3 kişi de Sony PSP kazanma şansı yakalıyor. Oyuna www.facebook.com/lastikadammichelin adresinden ulaşılabiliyor.
(ÖK-ÖK-E)

06.02.2013 16:02:39 TSI

Editör: Wan Haber