Özel Güvenlik Vakfı(ÖZGÜVAK) Genel Başkanı Ali Kaya, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'a çerçeve içindeki vakıf bedduası ve duasını hediye etti.
ÖZGÜVAK Genel Başkanı Ali Kaya, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan'ı ziyaret ederek, yeni taşındıkları binanın hayırlı olmasını diledi. Ziyarette geciktiklerini belirten Kaya, tüm üyelerin güvenlik görevlisi olması nedeniyle bir araya her istediklerinde gelemediklerini ifade eetti. Ziyarete ancak gelebildiklerini belirten Kaya, Başkan Ayan'a çiçek ile birlikte vakıf bedduası ve duası hediye etti. Bedduanın yanlış anlaşılmamasını isteyen Kaya, "Vakıf bedduasında yapılmaması gerekenler yazıyor. Vakıf duasında ise yapılması gerekenler var. Böyle düşünülmesi gerekir" diye konuştu. Ziyaret için teşekkür eden Başkan Ayan ise şuana kadar 25 sivil toplum kuruluşunun kendilerini ziyaret ettiğini ifade etti. Zonguldak'ta işlerin iyiye gitmediğini belirten Ayan, "Sorunlar hat safhaya ulaştı. Biz tüm siyasi parti timsilcilerine çağrıda bulunuyoruz. Sorunların samim ibir şekilde çözümü, Zonguldak'a katkı sağlayabilmenin arayışı içerisindeyiz. Bizi ziyaret eden sivil toplum kuruluşlarında da, bizdeki samimiyeti görmeye başladık. Sorunları ve çözüm önerilerini de paylaşma şansını bulduğumuz bu ziyaretler nedeniyle kendimizi şanslı görüyoruz. Bu sorunların çözümü için parti olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçe Başkanımız Hamdi Ayan, çıtayı çok yukarıda tutuyor. Belediyeye 3 hilal bayrağını dikeceğini söylüyor ama olmazsa da çok üzülmeyiz. Çünkü, biz karşılıksız hizmet ediyor ve çaba gösteriyoruz. Oy avcılığı yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay ise güvenlik görevlilerinin sorunlarını bildiklerini ve parti olarak yanlarında olduklarını ifade etti.Ziyaret nedeniyle memnuniyetini de dile getiren Gülay, "Bizler siyasi parti gözetmeden sıkıntı duyan tüm insanların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede güvenlik görevlilerin de sorunlarını yakından biliyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen görevi de yerine getirmeye hazırız" dedi.
Kaya, destekleri nedeniyle Başkan Ayan ve Gülay'a teşekkür etti. Yapılan sohbetin ardından ziyaret sona erdi.
(SD-SD-Y)

10.12.2012 17:14:08 TSI

Editör: Wan Haber