-MHP Nazilli İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta göreve başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Öztürk'ü makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
Ziyarete MHP'li Belediye Meclis Üyesi Gonca Yelkovan da eşlik etti. Ziyaret sırasında konuşan MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyesi'nin bir çok il ve ilçe belediyesine örnek projeleri hayata geçirdiğini söyleyerek, "MHP'li belediyemiz, yaşamın her alanına dokunmaya ve ilçemize yeni değerler kazandırmaya devam ediyor" dedi.
Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini hatırlatan Özcan, "Mahalle ve köy ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşları dinliyoruz. Ziyaretler sırasında, partimize ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a olan desteklerini görüyoruz. Halkımız MHP iktidarını özledi. Partimiz Aydın'da oy patlaması yapacak. Başta büyük şehir olmak üzere, tüm ilçe belediyelerini kazanarak, Aydın'ı MHP'li belediye anlayışı ile tanıştıracağız" ifadelerini kullandı.
Özcan, Nazilli Belediyesi'nin yaşamın her alanına dokunmaya ve ilçeye yeni değerler kazandırmaya devam ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve ekibinin çalışmalarına çağdaş belediyecilik anlayışıyla devam ettiğini ifade eden Özcan, "Nazilli Belediyesi, bir çok il ve ilçe belediyesine örnek projeleri hayata geçiriyor. İlçemizi her yönden geliştiriyor, kalkındırıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
(ÜÖ-MB-İK)

21.01.2013 17:20:48 TSI

Editör: Wan Haber