Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir yetkilileri sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen kahvaltıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birliğe bağlı meslek odalarının başkanları katıldı. Kahvaltı sonrasında yapılan toplantıda, esnaf ve sanatkarların meseleleri konuşuldu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, esnaf ve sanatkarları koruyucu ve kollayıcı tedbirlerin mutlaka alınması gerektiğini, bu konuda her zaman destek olduklarını kaydetti. Esnafların sıkıntılarını not alan Demirel, üç ay içerisinde tüm sorunlarla ilgili ayrıntılı incelemeler yaparak cevaplayacağını söyledi.
Ayrıca toplantıda yerli malı kullanımı hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehir'deki esnaf ve sanatkarların Eskişehir firmaları tarafından üretilen ürünleri kullanması gerektiğini ve bu uygulamanın şehrin gelişimine katkı sağlayacağını aktardı.
(KÇ-MŞ)

21.01.2013 14:10:32 TSI

Editör: Wan Haber