Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, mahalli seçimlerin önemine vurgu yaparak, "Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi lazımdır" dedi.
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Akkuş ve Mustafa Topal ile birlikte mahalle gezilene katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Heyet ilk olarak Denizli Mahalle Muhtarı Hasan Külahlıoğlu'nu, ardından da Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Cengiz Şen'i makamında ziyaret ettiler. Bu ziyaretin bitiminde MHP heyeti, muhtarlarla birlikte mahalle gezisine çıktılar. Esnafın, işsizin, emeklinin dertlerini dinleyen Milletvekili Yılmaz önemli mesajlar verdi.
Yılmaz, burada mahallelilerin sorunlarını da dinledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, "Değerli arkadaşlar, memleketimizin en önemli sıkıntılarının başında bölücü terör geliyor. Maalesef terörle mücadele yerine müzakere yapan zihniyet ülkemizi uçuruma sürüklüyor. Onun için hem yerel sıkıntılarımızdan hem de terör belasından ve bunlarla pazarlık yapan zihniyetten kurtulmak için mahalli seçimler en önemli fırsattır. Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi lazımdır. Size güveniyor, size inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadrolarına desteğinizi bekliyoruz" dedi.
(SZP-AKL-Y)

28.01.2013 17:25:13 TSI

Editör: Wan Haber