Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır'ın bacanağı Durmuş Ali Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Silifke'ye bağlı Taşucu beldesinde yaşayan Durmuş Ali Kasapoğlu'nun (58) geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi. Vefat haberini alır almaz TBMM'deki çalışmalarını yarıda keserek Silifke'ye hareket eden Mehmet Şandır, eşi ile birlikte Taşucu beldesinde yaşayan yakınlarının evine geldi. Şandır, bacanağı Durmuş Ali Kasapoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
Taşucu beldesi şehir mezarlığında taziyeleri kabul eden Şandır'ı MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Taşucu belde yönetimi, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İl Genel Meclis üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, MHP Mersin Yenişehir ve Akdeniz ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile partililer ve sevenleri de yalnız bırakmadı.
(MŞN-CC-Y)

23.01.2013 10:51:22 TSI

Editör: Wan Haber