MHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu ve yönetimi, Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural'ı ve MHP Buharkent Kadın Kollarını ziyaret etti.
MHP Buharkent Kadın Kollarının düzenlemiş oldukları kermese destek veren MHP İl Kadın Kolları Başkanı Cambazoğlu, yaptığı açıklamada, "MHP'li kadınlar sürekli sahadalar. Hem kapı kapı gezip partileri için oy istiyorlar hem de toplum yararına faydalı işler yapmaya çalışıyorlar. Buharkent kadın kollarımız yollardaki turunçları toplayarak hem çevre temizliğine katkıda bulunuyorlar hem de yaptıkları turunç reçellerini satarak hayırlı çalışmalar yapıyorlar. Kendilerini bu anlamda tebrik ediyorum. Daha önceki kermes geliri ile bir çiftin düğün masraflarını üstlendiler. Bu günkü gelirleri ile de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacaklar. Bizlerde ilçelerdeki arkadaşlarımıza destek veriyor. Yaptıkları çalışmaları yerinde görüyoruz ve vatandaşımızı dinliyoruz. İlçe kadın kolları ile çalışmalarımızı koordineli ve eş zamanlı yürütüyoruz. Buharkent'den Didim'e bütün belediyelerin burçlarında, Allah'ın izni ile üç hilal'i dalgalandıracağız. Milliyetçi Hareket Partisine vatandaşımızın teveccühü her geçen gün artmakta, partimize sürekli yeni katılımlar yapmaktayız. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni de Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye hediye edeceğiz'' dedi.
Cambazoğlu, kermesin ardından Buharkent Kadın Kolları Başkanlığına yeni atanan Yurdagül Karakuş birlikte Belediye Başkan Yusuf Vural'ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarete MHP Buharkent İlçe Başkanı Ahmet Topbaş ve Ülkü Ocakları Başkanı Bülent Balcıoğlu da eşlik etti.
(MB-İK)

26.01.2013 12:53:50 TSI

Editör: Wan Haber