Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Gülek Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Mustafa Tekin Çelik, Ankara'da Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.
Gülek Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda onay bekleyen Karboğazı projesi kapsamında Ankara'ya giden Gülek Belediye Başkanı Çelik, MHP Genel Merkezi'ni de ziyaret ederek, Genel Başkan Bahçeli ile bir araya geldi. MHP Gülek Belde Başkanı Cumali Şahin ve Belediye Meclis Üyesi Derviş Dikmen ile birlikte Bahçeli ile görüşen Çelik, Mersin ve Tarsus'un sorunları ve siyasi atmosfer hakkında Bahçeli'ye bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundu.
Son seçimde MHP'ye yüzde 68 oy veren Gülek halkına ve üç dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Çelik'e teşekkür eden Bahçeli, MHP'nin Mersin ve Tarsus'ta mutlaka başarılı olması gerektiğini kaydetti.
Başkan Çelik ve beraberindekiler, daha sonra Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ve genel başkan yardımcıları ile de görüşmelerde bulunarak, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili siyasi değerlendirmelerde bulundu.
(KYM-Y)

16.01.2013 16:10:33 TSI

Editör: Wan Haber