Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, bir süre önce partilerinden istifa eden MHP'li 2 Belediye Meclis Üyesi düzenlenen törenle AK Partiye katıldı.
Törene AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti İlçe Teşkilat binasında düzenlenen törenin açış konuşmasını yapan AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan," Bugün buraya iki değerli Belediye Meclisi Üyesi ağabeyimizi içimize ve camiamıza katmak için toplandık. Böylece belediye meclisinde daha önce 4 olan meclis üyemizin sayısını 6'ya çıkardık. İnşallah 2014 Yerel Seçimlerinde emanet olarak verdiğimiz Belediyeyi tekrar partimize katacağız" diye konuştu.
Daha sonra AK Parti'ye katılan MHP'li Belediye Meclis Üyesi Sedat Kurum'a AK Parti rozetini AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, diğer Meclis Üyesi İsmail Toprak'a ise AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu taktı.
(MU-EFE)

18.02.2013 13:21:56 TSI

Editör: Wan Haber