MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından 25 ilçede düzenlenen "2012 Siyaset ve Seçim Çalışmalarında İletişim Dili, Yerel Yönetim Anlayışı ve Vizyonu" konulu sertifika töreni MHP'li milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "2012 Siyaset ve Seçim Çalışmalarında İletişim Dili, Yerel Yönetim Anlayışı ve Vizyonu" konulu sertifika töreni MHP Genel Merkez'de gerçekleştirildi. 25 ilçede yapılan eğitimin sertifika törenine, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan ve Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya katıldı.
Müzik dinletisiyle başlayan törende konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, son günlerde MHP'ye hizmet etmenin ateşten bir gömlek olduğunu vurgulayarak, Kuvayi Milliye ruhunu Ankara'da her eve ve her bireye aşılamak zorunda olduklarını söyledi. Milliyetçi hareketin yılmadan ve yıkılmadan yoluna devam edeceğini ifade eden Topçu, Ankara'nın seferberliğe ihtiyacının olduğunu kaydetti.
Büyükşehir Yasası'nı ve yerel seçimleri gündemine alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, yasanın tartışılmadan, apar topar ve gizlilik içerisinde meclise getirildiğine dikkat çekti. AK Parti hükümetinin Büyükşehir Yasası ile iki maksadının olduğunu dile getiren Durmaz, "AK Parti'nin maksadı Oslo'da PKK'ya verdiği sözleri yerine getirmek ve çok yerde kaybetmeye dönük olduğu il belediye başkanlığını kırsal kesimden alacağı oyla kazanacağını düşünmesidir. Bu tür hesapları yapanların hesapları mutlaka ayaklarına dolanmıştır" dedi.
Konuşmaların ardından MHP'li milletvekilleri, eğitimlere katılan teşkilat üyelerine sertifikalarını verdi.
(PS-AŞ-Y)

27.01.2013 16:26:29 TSI

Editör: Wan Haber