MHP Muğla İl Teşkilatı, ilçe istişare toplantılarının ilkini Fethiye'den başladı.
Fethiye'de düzenlenen toplantıya İl Başkanı Osman Güven, Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Fethiye İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
İl Başkanı Osman Güven yaptığı konuşmada önümüzdeki iki buçuk yıl içerisinde yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olmak üzere üç seçimin yapılacağını ve bunun için çalışmaların şimdiden başlatılarak giderek hız kazanacağını belirtti.
Güven, "11 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti'nin bugün ülkeyi getirdiği nokta içler acısıdır, dün bebek katili Öcalan'la görüşüyorsunuz diyenlere şerefsizlikle itham edenler artık bugün bebek katiliyle görüşmeleri açıkça yapmaktadırlar ve PKK terörünün sona erdirilmesi için Öcalan'dan medet ummaktadırlar. Dolayısıyla bugün AK Parti iktidarı terörle mücadele etmesi gerekirken, tam aksine müzakere etmektedir. Bu görüşmeler devam ederken PKK'nın saldırıları ve şehit cenazelerini gelmesi de devam etmektedir. Yüce Türk Milleti iç ve dış siyasette ve ekonomide her türlü olumsuzluğa rağmen içinde bulunduğu duruma sanki razıymış gibi bir görüntü sergilemektedir. Çünkü AK Parti her alanda toplum üzerinde büyük bir baskı oluşturmuştur. Her türlü olumsuzluğa rağmen vatandaşlarımız demokratik tepki hakkını bile kullanamamaktadır. Çünkü korkmaktadırlar. Bugün Türkiye'nin karanlık delhizlere sokulmaya, Türk milletinin geleceğinin karartılmaya çalışıldığı bir dönemde Türk Milliyetçilerine ve ülkücülere büyük görev düşmektedir. Türk Milleti ve son Türk devletinin geleceği konusunda endişe duyan herkesi MHP'nin çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz" dedi.
(BT-MB-İK)

15.01.2013 10:52:54 TSI

Editör: Wan Haber