Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve beraberindeki heyet, yeni göreve gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Özcan'ı makamında ziyaret etti.
MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin ve beraberindeki heyeti İl Genel Sekreteri Ömer Özcan kapıda karşıladı. İl Genel Sekreteri Ömer Özcan'ın makamında yapılan görüşmede, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve Genel Sekreter Ömer Özcan bir süre sohbet ederek, bilgi alışverişinde bulundu. Erzin, Genel Sekreter Ömer Özcan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Genel Sekterimiz ayrıca hemşehrimizi bu makamda görmek bizleri gururlandırıyor. Biz yeni Genel Sekreterimizin her ne kadar yeni mahalli idareler yasasında önümüzdeki İl Genel Meclisi'nin ve İl Özel İdaresi'nin kaldırılması söz konusu olsa dahi bu sürece kadar da çok ciddi hizmetler üreteceğine inanıyoruz. Kaldı ki o süreçten sonra da yine gazi şehrimizde farklı görevlerde Gaziantep'e hizmet edeceğine inanıyoruz. Genel Sekreterimize bu vesile ile görevinde başarılar diliyorum" dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Özcan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu iyi niyet temennnilerini biz, kendimize iltifat olarak kabul ediyoruz. Her ne kadar bu işe layık olmasak ta umarım omuzlarımıza yüklenen bu ağır yükü, hep beraber gereken tüm desteklere birlikte altından kalkarız. Çünkü gerçekten de önümüzde yoğun bir dönem var. Her ne kadar 14 aylık bir görev süresi olsa da ortada, belki İl Özel İdaresi'nin tarihindeki en büyük bütçe harcanacak. Rekor düzeyde inşaat ve yollar yapılacak. Umarım bu yoğun temponun hep beraber altından kalkarız. Ben buradan Başkanımız Mustafa Erzin'e ziyaretleri için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Genel Sekreter Ömer Özcan ve MHP İl Başkanı Mustafa Erzin bir süre daha sohbet etti.
(MDC-Y)

14.01.2013 16:11:17 TSI

Editör: Wan Haber