Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Teşkilatı ve İl Başkanı Necat Karataş yerel seçim çalışmalarını Bergama, Yenikent ve Ayaskent'de sürdürdü. Belde belediyelerini ziyaret eden MHP İzmir heyeti düzenlenen törende Ayaskent Belediye Başkanı Hasan Gürel Altuğ'a rozet taktı.
Hedeflerine manşetlerle ve anketlerle değil Türkiye ve İzmir sevdalılarıyla ulaşacaklarını belirten MHP İl Başkanı Necat Karataş, "İnsanımızı MHP teşkilatları ile buluşturup yumruğumuzu İzmir'in meselelerinin üzerine vuracağız. Seçimlere hazırlık çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Yepyeni bir İzmir, Milliyetçi Harekâtın ufuklarından doğan güneşi bekliyor" diye konuştu.
TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ HAREKETİNİ BEKLEMEKTEDİR
Her zaman olduğu gibi güç kaynaklarının hemşehrileri ve teşkilat mensupları olduğunu söyleyen Karataş, şöyle konuştu: "AKP'nin açılım oyununun Türkiye'yi getirdiği nokta son derece vahimdir. Terör örgütünü masum, bebek katilini de muhatap kabul eden AKP hükümeti vatanımızı ve milletimizi bölünme uçurumuna sürüklemiştir. Teröristlerle görüşmem diyen Erdoğan, bırakın görüşmeyi hainlerle antlaşmaya imza masasına oturmaya bile hazırdır. 2002 yılında bitme noktasına gelen vahşi terör örgütü, AKP hükümetinin on yıllık gafletiyle ihanetini arttırmıştır. KCK diye bir bela işte hükümetin bu gafletinden doğmuş şehir yapılanması olarak karşımıza çıkmıştır. Türkiye yeni bir kurtuluş hareketini beklemektedir, zulmetin, terörün, bölücülüğün, rantın, adam kayırmanın, yandaşların ve emperyalistlerin olmadığı bir Türkiye MHP iktidarıyla kurulacaktır. Burada partimize katılan Ayaskent Belediye Başkanı Sayın Hasan Gürel Altuğ ve arkadaşlarını kutluyorum. Yerel Yönetimlerde İzmir'de iktidarda bulunan CHP'yi değil, genelde iktidarda bulunan AKP' değil MHP'yi seçmiştir. Bunda ilkeli ve dürüst siyaset anlayışlarını ortaya koymuşlardır. Hep birlikte Başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum"
BERGAMA BİZİM ÇATIMIZ
İl Başkanı Karataş ve beraberindeki heyet Bergama ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada teşkilat mensuplarıyla ve partililerle konuşan Karataş; "Son yerel seçimlerde hepinizin büyük destek ve katkılarıyla büyük başarı kazandık. O zaman Özkan Karadiken kardeşimizi belediye başkanı yapamadık, ama şimdi buna hazırız. Görüyorum ki bunu sizler de çok istiyorsunuz. Yaptığınız çalışmalar ve kazandığınız başarılar bunun bir göstergesidir. Özkan Başkanım 2009'da yarım kalan işi şimdi artık tamamlayınız. En kuzeyindeki ilçemiz olan Bergamamız bizim çatımız durumundadır. Bu çatının altından yayılan sıcaklık, coşku ve heyecan bütün İzmir'i etki altına alacaktır. Buna inanıyor, bu yolda sizlere her türlü desteği vereceğimi ifade ediyorum" diye konuştu.
KARADİKEN: ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜYÜZ
Bir önceki yerel seçimlerde MHP'nin Bergama Belediye başkanı adayı olan ve seçimleri çok az bir oyla kaybeden İlçe Başkanı Özkan Karadiken de Ayaskent Belediye Başkanı Hasan Gürel Altuğ'un partilerine katılmasıyla daha da güçlendiklerini vurguladı ve şunları söyledi: "İl Başkanımızın da vurguladığı gibi ilçemizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Köylerinden mahallelerine Beldelerinden tüm yöneticilerine kadar hedefimize kilitlendik. Amacımız sadece halka hizmet etmektir. Gönlümüz de kapımız da herkese açık. Gelin Bergama için, Türkiye için tek bir yumruk olalım. Bir gönülden süzülen aşkla insanımıza hizmet edelim. Tüm çalışma arkadaşlarım adına desteklerinize çok teşekkür ediyorum. Bu yolda günden güne güçleniyoruz. Sayın Hasan Gürel Altuğ Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının bizlere katılması gücümüze güç katmış bizi varlığı ile gururlandırmıştır. Artık hedefimize daha yakınız" şeklinde konuştu.
Demokrat Parti'den ayrılarak MHP'ye katılan Ayaskent Belediye Başkanı Hasan Gürel Altuğ, kalabalık partili grubunun katıldığı törende MHP rozetini taktı. Başkan Altuğ, "Son dönemde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK ile siyasi müzakere sürecindeki ortaya koyduğu tavrı takdirle karşılıyorum. Bahçeli gibi devlet adamı bir lidere sahip MHP'ye katıldığım için de son derece gururluyum. AKP'nin artık gitmesi gerektiğini düşünüyor, vatanını, milletini, şehitlerini ve çocuklarının geleceğini düşünen herkesi MHP'de buluşmaya davet ediyorum" dedi.
HEDEF BERGAMA BELEDİYESİ
Yeni Büyükşehir Yasasıyla ilçe 2014 yılında Bergama Belediyesine bağlanacak olan Yenikent'in MHP'li Belediye Başkanı Fikret Çam'da şöyle konuştu; "Tüm dava arkadaşlarımızla omuz omuza vererek kazandığımız belediyemize üç hilali diktiğimizden bu yana hiç durmadan çalışıyoruz. Borç batağında devraldığımız belediyemizin tüm borçlarını ödedik. Mart 2014 tarihi itibariyle Bergama Belediyesine bağlanıyoruz. Bundan sonra buradaki dava arkadaşlarımızla beraber tek bir hedefe kilitlendik, o da Bergama belediyesine üç hilalli bayrağımızı dikmektir".

18.01.2013 13:35:59 TSI

Editör: Wan Haber