Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Teşkilatı tarafından Alaplı'da istişare toplantısı düzenlendi.
MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, ve ilçe Başkanlarının katılımıyla Alaplı ilçesinde istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıda konuşan MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak teşkilatları içinde birlik ve beraberliği sağlayabilme adına aylık toplantılarını ilçelerde yapacaklarını söyledi.
İkinci istişare toplantısını Alaplı'da gerçekleştirdiklerini, Zonguldak'ın bütün ilçeleriyle birlikte MHP'ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Ayan, "Zonguldak'ta görev başında bulunan AKP iktidarının Zonguldak'ımıza hiçbir şey vermediğine şahit oluyoruz. Seçilmiş AKP Başkanların Belediyelerinde bir şey veremediği bir gerçektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yeni dönemde Zonguldak'ta yerel seçimlerde başarılı olmayı arzuluyoruz. Ocak ayından itibariyle yapacağımız çalışmalar Adalet ve Kalkınma Partisi üzerinden olacaktır. Bu gün Alaplı'dan seçim stardını vermiş oluyoruz. Alaplı İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte istişarelere başladık. Genel merkezimizin bize vermiş olduğu yetkiye dayanarak, Alaplı'da haklımızı ve seçmenini kucaklayabilecek bir ilçe teşkilatı yapısını oluşturabilmek için bu gün burada ilçe yönetimiyle bir istişare içine gireceğiz. Mevcut yönetim m burada seçimleri kaldırabiliyoruz diyorlarsa kendileriyle devam edeceğiz, eğer kendileri bu noktada daha fazla güç birliğine ihtiyaç var diyorlarsa da yönetim kurulu sayısını çoğaltarak destek sağlayacağız" dedi.
MHP'nin bütünlüğünü teşkilatlar içinde sağladığını belirten Ayan, "Alaplı'dan Zonguldak'a vermek istediğimiz mesaj şudur. Milliyetçi Hareket Partisi bütünlüğünü teşkilatlar içinde sağlamıştır. Dolayısı ile MHP'yi dağıtmak isteyen, içersine nifak sokmak isteyen her dönemde olduğu gibi bu dönemde de olmuştur. Biz bunları bilerek, hataları sıfır noktasına indirerek, oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırarak, kendi teşkilatlarımız içinde önce birlik ve beraberliği tesis edip yolumuza almayı düşünüyoruz. Yaşamış olduğumuz bu süreç içersinde gerek Zonguldak, Alaplı ve diğer ilçelerimizden vatandaşımızın bize karşı göstermiş olduğu teveccühe dayanarak ve onlara güvenerek MHP'nin Zonguldak'ta ve ilçelerinde başarılı olacağını görüyorum. Bunun kriteri olarak ta mevcut iktidarın Zonguldak'a gerekli yatırımlar noktasında bir şey veremediği, özellikle Alaplı ve Ereğli bölgemizde tersanelerin kapanmasıyla birlikte yedin kişinin işsiz kaldığını, ayrıca Ereğli'de saç tüccarlarının iflas ettiğini hep birlikte görüyoruz. Bu gün burada bunların istişareleri yapıyoruz. Bunun yanında Zonguldak halkından da arzumuz şudur, halkımız siyasi argümanları bir kenara bırakarak, Zonguldak'ın bekası ve temel sorunlarının çözülebilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek vermelerini arzuluyoruz. Göreve geldiğimizde benimsediğimiz üç ilkemiz vardı ki bunlarında tuttuğunu görüyoruz. Birincisi gönül seferberliği, ikincisi toplumsal mutabakat üçüncüsü de siyasi seviyemizi ilkeli ve dürüst yapabilme anlayışı. Bu noktada Zonguldak haklının bize katılımlarını ve teveccühlerini görüyoruz. Mart veya Nisan aylarında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Zonguldak'a gelecek. Zonguldak'ta tavan noktasında katılımları törenini yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.
(HH-SA)

17.01.2013 13:43:14 TSI

Editör: Wan Haber