Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından partinin 44. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir resim sergisi düzenlendi.
Sergiye MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Zonguldak eski İl Başkanı Caner Yetimoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
AKM'de düzenlenen resim sergisinin açılış kurdelesini Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Caner Yetimoğlu beraber kesti. Daha sonra konuklar "Bir Hilal Uğruna 44 Yıl" adlı sergiyi gezdi. Sergi sonrası, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, yaptığı konuşmada, "1969 yılında başlayan ülkü ve millet sevdamız bugüne kadar büyüyerek, Türk milletinin güvenini alarak, bugünlere gelmiştir. Bugünün 14 Şubat olması manasıyla da, bugün Sevgililer Günü, bizimde tek sevdamız olan MHP'nin anlamı da bizler için daha da belli olmuştur. Bu açılışı yapmak için Karabük'ten buraya gelen sayın başkanımız Rafet Vergili beye hoş geldiniz diyorum. MHP'nin yaşayan tarihinde, büyük başkanımız Caner Yetimoğlu'na açılışı yaptıkları için teşekkür ediyorum" dedi.
Açılışı yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Organizasyonu yapan MHP teşkilatına teşekkür ediyorum. İnşallah tarihteki bu fotoğraf karelerinde Zonguldak MHP'de yerini alacaktır. Şuanda görmüş olduğumuz 40 yıllık MHP'nin devletin yanında devletle beraber yapmış olduğu mücadelenin, ufak parçaları kareler halindeki fotoğrafa yansıyan anılarıdır. MHP kırk yıldan bu tarafa her gününü her saatini devletinin yanında milletinin yanında ve devletinin bekası için vermiş olduğu mücadeledir. Zamanı geldiğinde MHP tekrar iktidara gelecek. İktidara gelmenin başlangıcı ben şuna inanıyorum, Zonguldak'tan başlayacak. Ne zaman ki Zonguldak'ta MHP iktidara gelirse, Türkiye'de iktidara geliyor demektir. Ben çok iddialı konuşuyorum. 2014 senesinde yerelde MHP iktidara gelecek, 2015 senesinde de biz kesinlikle iktidara geleceğiz" dedi. Daha sonra sergiye gelenlere ikramlarda bulunuldu.
(SA)

14.02.2013 16:30:32 TSI

Editör: Wan Haber