Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, MYK Üyeleri Ruhi Ersoy ve Yılmaz Tankut ile Milletvekili Muharrem Varlı'nın da katılımlarıyla "Ülkede Birlik, Bahçeli'nin Vizyonu, Yaklaşan Yerel Seçimlerde Adana'nın Geleceği" konulu parti içi istişare ve motivasyon toplantısı düzenledi.
İl binasında gerçekleştirilen açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, AK Parti Hükümeti marifetiyle Türkiye'nin yıkım sürecine sokulmasından dolayı önümüzdeki yerel seçimlerin çok daha önemli hale geldiğini, sadece mahalli yöneticileri ve temsilcileri belirlemek anlamı taşımadığını ifade etti. İzgioğlu, "Bu seçimler Türk milletinin kader seçim olacaktır. Bizler de Adana teşkilatları olarak önümüzdeki seçimlerden zaferle çıkma zorunluluğumuz vardır. Bu başarıyı yakalayabilmek için hepimize sorumluluklar düşmektedir" dedi.
MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk milletinin hassasiyetlerini ve hasletlerini kendisinde toplayan, bunu yaşayan ve yaşatan, gelecek kuşaklara aktarma kaygısı içinde hareket eden tek lider olduğunu söyledi.
Ersoy, yaklaşan yerel seçimleri çok önemsediklerini belirterek "Bu konuda hepimize çok önemli sorumluluklar düşüyor. Genel Başkanımızın temsilcisi il başkanıdır. Onun temsilciliğinde bütün teşkilatlarımızın, bütün kadrolarımızın el ele gönül gönüle verip partimizin de temelinin atıldığı Adana'da üç hilali en yükseklere dikmek arzusundayız. İnşallah bu seçkin kadrolar bunu başaracaktır" dedi.
Daha sonra söz alan MYK Üyesi Yılmaz Tankut ise, "Ülkemizin idaresine yaklaşık 10 yılı aşkın zamandır el koyan, kendi bedeni bu topraklardan beslenen ama kalbi ve beyni bilerek ya da bilmeyerek gaflet ve ihanet içinde başka merkezlere bağlı olan AKP denen bu taşeron zihniyetten mutlaka kurtulmamız lazım" ifadesini kullandı.
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, AK Parti Hükümetinin içeride ve dışarıda tam bir teslimiyet içinde hareket ettiğini ileri sürdü.
Toplantıya ilçe başkanları, partili belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları başkanları da katıldı.
(ADN-Y)

06.02.2013 15:23:13 TSI

Editör: Wan Haber