MHP Urla İlçe Başkanlığının İçmeler'de düzenlediği "Mayaların dediği değil Allah'ın dediği olur" dostluk yemeği bir şölen havasında geçti.
Urla kadın kolları başkanı Rezzan Akgül, Urla'da suskun kalan Türk milliyetçisi kadınların artık ayağa kalkıp seslerini duyurma zamanının geldiğini, bu sesi Ankara'ya, Van'a, Trakya'ya, Aydın ve Denizli'ye duyuracaklarına yürekten inandığını belirterek "Ne Mutlu Türküm diyene" diyerek konuşmasına son verdi.
MHP Urla İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Akgül de, konuşmasında, 2013'ün Türk Milliyetçilerinin yılı olacağını, uyuyan devin artık uyandığını ama bu uyanışın sadece Urla'da değil tüm Türkiye'de olacağını,buna inandıklarını ve inandıracaklarını, önümüzde yaklaşan seçimler olduğunu, bu seçimlerde de ezber bozacaklarını, 3 Hilal Bayrağını belediyenin çatısına dikeceklerini söyledi.
İzmir İl Başkanı Necat Karataş da konuşmasında Urla'ya inandıklarını ve İzmir İl Başkanlığı olarak bu yolda Urla'yı desteklediklerini belirtti. Karataş, Türkiye'nin uçuruma yuvarlandığını, ülkemizin çok zor durumlardan geçtiğini ve tek çarenin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu sözlerine ekledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu da İzmir ve ilçelerinin yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inandıklarını, bu ilçelerden birinin de Urla olduğunu söyledi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, partisine yönelik zaman zaman hükümete destek verdikleri yönünde eleştiriler yapılmasını doğru bulmadığını belirterek "MHP olarak milletin menfaatine gördüğümüz konulara el kaldırıyoruz" dedi.
Tanrıkulu, MHP Urla İlçe Başkanlığı'nca, "Mayaların değil Allah'ın dediği olur. Her şey Urla için Dostluk' sloganıyla düzenlenen yemekte, MHP'nin milletin menfaatlerini gözettiğini ifade etti. TBMM'de kabul edilen 2013 yılı merkezi yönetim bütçesini eleştiren Tanrıkulu, "Bütçenin AKP yandaşlarını memnun etmeye yönelik olduğunu" ileri sürdü.
Programın devamında çocuklar şiirler okudu, düzenlenen çekilişte heyecanlı dakikalar yaşandı. Dilbilimci Prof. Ahmet Yılmaz'ın yazmış olduğu, "Allah'ın Özel Ulusu Türkler" adlı kitap geceye özel hazırlanan erkekler için MHP Urla kravatları, bayanlar için MHP Urla fularları dikkat çekti.
Müzik eşliğinde yenilen yemekte MHP Urla örgütü yeni yılı erken kutlamanın heyecanını yaşadı.Geceye MHP dışında Demokrat Parti Başkanı, İşçi Partisi Başkanı ile STK'ların sorumluları katıldı.
(AÖK-HO-Y)

31.12.2012 20:43:15 TSI

Editör: Wan Haber