Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları, ortaklaşa düzenlediği 'Bozkurtlar Diriliyor' seminerlerine devam ediyor.
Şimdiye kadar Torbalı'ya bağlı Subaşı Mahallesi, Korucuk ve Karaot köylerinde gerçekleşen toplantıların, bu haftaki bölümü Şehitler Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Seminere katılımın oldukça fazla olması dikkati çekti. Coşkulu ve heyecanlı geçen seminere MHP İlçe Başkanı ve belediye başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, yönetim kurulu üyeleri ve Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Oral ile Ülkü Ocakları üyesi gençler katıldı.
Seminerdeki konuşmasında ulusal gündeme ilişkin görüşlerini dile getiren İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu, daha sonra belediye başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. Torbalı'daki yerel yönetimde belediye yeterli hizmet veremediğini savunan Mutlu, "MHP'li bir Belediyecilik anlayışı ile tanışmanın zamanı gelmiştir. Modern, ön görüleri olan ve büyük düşünen, ilgili, istekli, adil bir anlayışın zamanı gelmiştir. Bu da bizde vardır. Bunu başaracak kadro bizde vardır. Bugün CHP'li belediye, 'şaibeler krallığına' dönmüştür. Halka değil, şahıslara hizmet edilmektedir. Benim belediye başkanlığımda işsizliğe çare olacak projeler devreye sokulacaktır. Bunu yapacağıma söz veriyorum. Bu başarılamayacak, yapılamayacak bir sorun değildir. Yeter ki sanayiciye ilgi gösterilsin, temas kurulsun ve önü açılsın, yatırım yapması teşvik edilsin" dedi.
Karşılıklı sohbet şeklinde geçen seminer sonunda, Şehitler Mahallesi sakinlerinin sorunları dinlendi ve sorularına cevap verildi.
Önümüzdeki seminerin ise, Torbalı'ya bağlı Yeniköy'de gerçekleşeceği belirtildi.
(CZ-ERG-Y)

16.02.2013 18:25:01 TSI

Editör: Wan Haber