Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kamil Aydın, Aziziye Ülkü Ocakları Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Kamil Aydın,"Ülkücünün siyaseti nizamı ilahi kelimetullahtır" dedi.
Ocaklarda gönül birliği olduğu belirten Kamil Aydın,"Bizler bir cami cemaatiyiz ve bu şekilde beraber oluyoruz. Bizim ocaklarımızda gönül birliği var, kesinlikle çıkar birliği yoktur.Biz ülkücüleri ülkücü yapan şeylerin birincisi ilahi kelimetullahı yaymak, ikincisi ise her türlü fitne ve fesata karşı olmaktır" diye konuştu.
Konuşmasında ülkücülerin davasının ebed müddet olduğunu da hatırlatan MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kamil Aydın, "Biz ülkücülerin kaynak olarak aldıkları iki şey vardır. Birincisi İslam'a bağlılığımız, ikicisi Türk milliyetçiliğidir. Bizim davamız ebed müddetdir. Bu kutsal dava olan ülkücü hareket yokluğa tabi olan yoklukta varlığı bulan bir harekettir. Biz ülkücü hareket olarak günahlarımızla ve yanlışlarımızla kendimizi biliyor ve tanıyoruz. Bizim davamız haktır ve hak asla batılla istişare yapmaz..Ayrıca bizler rabbim nasıl emretmişse öyle iman ediyoruz ve bunu kesinlikle siyasete alet etmiyoruz. Ülkücünün siyaseti nizam-ı ilahikelimetullah'tır ve bizim ağzımızdan çıkan neyse gönlümüzdeki odur." şeklinde konuştu.
(ERZ-AT-Y)

14.12.2012 15:34:59 TSI

Editör: Wan Haber