Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Eskişehir Bağları Gecekondu Önleme Bölgesinde bir istişare toplantısı düzenlendi.
Katılımın yoğun olduğu toplantıda MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, bir konuşma yaptı. Konuşmasında, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak terörist başı Abdullah Öcalan'ın cezaevi şartlarının yurt dışındaki mahkumların şartlarından daha iyi olduğunu söyleyen AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'ı eleştiren Yücebaş, "Pelin Hanım, bu açıklamalar ile kime şirin gözükmeye çalışıyorsunuz'' dedi.
Yerelde ve genelde AK Parti hükümetinin 10 yılı aşkın süredir büyük zafiyetler yaşadığını belirten Yücebaş, ''Ülke gittikçe daha da kötüye gidiyor'' ifadesini kullandı.
Yücebaş, şöyle devam etti:
''AKP Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, yurt dışında bazı cezaevlerini geziyor oradaki mahkumların mobilyalarının eski olduğunu, onların yaşam şartlarının iyi olmadığını söylüyor ama Türkiye'de terörist başı Öcalan'ın mobilyalarının iyi olduğunu, radyo ve televizyon seyredebildiğini ve her türlü imkanlardan yararlanabildiğini bizzat kendi ağzından anlatıyor. İnsanın Pelin Hanım'a sorası geliyor, bu açıklama ile kime şirin gözüküp, kime mesaj veriyorsunuz. Avrupa'da normal bir suç işlemiş kişi çok kötü şartlarda yaşarken 30 binin üzerinde vatandaşımızın kanına girmiş, terörist başı, bebek katili Öcalan çok güzel imkanlardan faydalanabiliyor. Ve AKP Milletvekili bu imkanlarla baktıklarını izah edip bir yerlere mesaj göndererek şirin gözüküyor.''
(ZB-Y)

29.01.2013 13:41:04 TSI

Editör: Wan Haber