AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİĞİNİ ZİYARET EDEREK, PARTİ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER" style="margin-left:10px;"/>

IHAAW162926-YRL/07-01-2013


MHP KADIN KOLLARINDAN İHA'YA ZİYARET

(FOTOĞRAFLI)

GÖKTEN CEYLAN
AFYONKARAHİSAR (İHA) Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör yönetim kurulu üyeler ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar İl Temsilciğini ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Gerçekleştirilen ziyarette İHA'nın 20'nci kuruluş yıldönümünü de kutlayan MHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar, başarıların devamını diledi. Güngör'e ziyarette başkan yardımcıları Güneş Dönmez, Nuriye Çevik ve Safinaz Yavuz eşlik ederken, İHA Afyonkarahisar İl Temsilcisi Gökten Ceylan ve muhabir Merve Morkaya ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler.
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde kadınların Türk toplumundaki vazgeçilmez yeri ile birlikte siyaset alanında da önemli bir yere sahip olduğunu anlattıklarını ifade eden Güngör, "Kadınlar hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de önemli bir yere sahiptirler. Bizler MHP Kadın Kolları olarak yaptığımız çalışmalar ile daha fazla kadına ulaşarak, hedeflediğimiz iktidar yolunda kadınlarımız vasıtası ile emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.
(GC-SK-Y)

07.01.2013 16:43:43 TSI
Editör: Wan Haber