Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları üyeleri Avanos İlçe Teşkilatının davetlisi olarak Avanos'a bir gezi düzenlendi.
Yaklaşık 50 üyenin katılacağı iade-i ziyaret gezisi ile ilgili olarak, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit, gezinin amacının, iller arasındaki teşkilatların kaynaşması ve fikir alışverişinde bulunulması olduğunu söyledi.
Koçyiğit, "Burada sürekli partiyle haşır neşir olan arkadaşlarımıza bir jestimiz olacak, dinlenme fırsatı vereceğiz. Günübirlik Avanos'a gideceğiz. 50 kişiyle Saruhan Kervansaray'ında sema gösterisi izledikten sonra ilçe yetkilileriyle görüş alışverişi yapıp döneceğiz." dedi.
MHP Kadın Kolları olarak, bundan sonraki süreçte daha aktif olacaklarını dile getiren Koçyiğit, "Bünyemizde seminerlerimize yeniden başlıyoruz. Hanımların istek ve arzuları doğrultusunda beceriler kazandırmak için kendi çapımızda kurslar düzenliyoruz. Bu ebruyla, hatla ilgili. Talep olursa kursumuzu çeşitlendireceğiz. Bunu tezhip, güzel yazı yazma, diksiyon, kişisel gelişim üzerine de artırmayı planlıyoruz." diye konuştu.
(SK)

01.12.2012 16:44:10 TSI

Editör: Wan Haber