Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Teşkilatı yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ'ı yeni makamında ziyaret etti. Ziyarette Gökdağ ile sohbet eden Erzin, CHP Gaziantep İl Teşkilatı'nın yeni hizmet binasına taşınması sebebiyle ziyaretlerine geldiklerini belirtti. Erzin, "Mehmet Gökdağ ile siyaset kaderimiz biraz örtüşür. O da birkaç seçimdir aday oldu. 2002 ve 2012 yılı itibariyle il kongrelerinde CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, MHP İl Kongresi'nde bizlere ve sahsımıza nasip oldu. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte MHP'yi en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Gözlem ve takibimizde Mehmet Gökdağ ve ekibi de CHP de yeni bir anlayış ve yeni bir renk, yeni bir soluk oldular. İki muhalefet parti olarak zaman zaman Gaziantep'te ortak akıl ve daha iyi ve doğrunun bulunabilmesi adına başkanımız ve ekibiyle istişarelere devam ederek, Gazi şehrimiz için hizmet üretmeye çalışacağız. Elbette nihayet hedefimiz, yapılacak olan seçimlerde iki dönemden beri iktidar partisi tarafından yönetilmekte olan Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerini MHP olarak kazanması için gayret göstereceğiz" dedi.
CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, yapılan bu ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini ifade ederek, Gaziantep'in daha yaşanılabilir bir şehir olması için, Türkiye'nin daha yaşanılır bir ülke olması için her kurumla birlikte olmaya hazır olduklarını vurguladı. Gökdağ, "Her kurumun iyi yaptığı şeyleri takdir etmeye, birlikte güzel şeyler yapmaya açık olan bir siyasi anlayış içerisindeyiz. Hep birlikte görüyoruz ki Gaziantepli, Türkiyeli, emeklisi, memuru, çiftçisi, engellisi mevcut hükümetten şikayetçi. Yani toplumda çok küçük bir azınlık dışında mutlu olan bir kesim yok. Bunu hep birlikte yaşıyoruz. Gaziantep'te bunu gerçekten çok samimi söylüyorum, biz Gaziantep sevdalısı insanlarız. Gaziantep'in yaşanılabilir bir kent olmasını istiyoruz" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gökdağ ile birlikte CHP'nin yeni binasını gezdiler.
(FS-MEF-Y)

14.01.2013 19:16:46 TSI

Editör: Wan Haber