Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak (MHP) İl Kadın Kolları tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma adı altında kermes düzenledi.
MHP Zonguldak İl Kadın Kolları tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma adı altında Zonguldak Camlı Köşkte kermes gerçekleştirildi.
Kermese, MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları, partililer ve davetliler katıldı.
Kermeste konuşma yapan MHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, "Dava arkadaşlarım bugün burada Milliyetçi Hareket Partisi olarak Zonguldak'ta bir kadın hareketini başlatmış bulunuyoruz. Artık kadınlarımız siyasetin kıyısında köşesinde değil tamamen içinde olmak istediğini göstermiştir. Bu nedenle siz beyefendiler hanımlarınıza güvenin, onlara destek çıkıp cesaretlendirin. Biz Türk kadınları olarak her zaman zorluklarla mücadeleden her koşulda ayakta kalmasını bilen şahsiyetleriz. Ben şuna gönülden inanıyorum ki bu çalışma azmi ve isteği olan fedakar hanım arkadaşlarımızla Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak çok güzel başarılar yakalayacağımıza inanıyorum ve onlara güveniyorum. Buradan gelecek olan geliri ihtiyaç sahibi ailelere kullanmak istiyoruz" dedi.
(SA-SA-Y)

26.12.2012 12:59:15 TSI

Editör: Wan Haber