MHP İl Başkanı Mete Eke, yeniyıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Eke, mesajında, "Milletimizin ötekileştirildiği, hukukun siyasallaştığı, milli değerlerimizin alt üst edildiği, kurumların ve birçok kuruluşların kavga ortamına sürüklendiği, basın yayın organlarının susturulduğu, hak arayan işçilerin, memurların, öğrencilerin üzerlerine gaz ve su sıkıldığı, yapılan bütün sınavlarda hırsızlığın ayyuka çıktığı, dar gelirlinin, yoksulun, emeklinin, dul ve yetimin açlık ve sefalet içinde perişan olduğu, köylünün unutulduğu, ekonominin durağanlaştığı, komşu ülkelerimizin emperyalist güçler tarafından kan gölüne çevrildiği ve dış politikada sınıfta kalındığı, önüne gelen herkesin dinlendiği, üniversitedeki olayların arttığı, silahlı kuvvetlerimiz başta olmak üzere emniyet mensupları, atanamayan öğretmenler ve birçok vatandaşımızın intihar ettiği, terörün şımartıldığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağlayarak terör örgütünü ve onun ela başı olan bebek katili İmralı Canisini masum gösterdiği ve her şeyden önce yüzlerce vatan evladımızın şehit verildiği bir 2012 yılını geride bırakmış bulunuyoruz" ifadesinde bulundu.
Başkan Eke yeni yıl mesajına şu şekilde devam etti:
"Yukarıda ana başlıklarla saymaya çalıştığımız, daha binlerce olay 2012 yılında milletimiz tarafından yaşanmış, yaşananlar tarihe not düşülmüştür. 11 yılını dolduran AKP zihniyeti, iktidara gelmezden önce "bu memlekette, yağ var, şeker var, un var, ama helva yapan yok onu da biz yapacağız" diyerek iktidara gelmişlerdi. Bugün geldiğimiz noktada yandaşların dışında hiçbir kimseye hak ve adaletten şaşmadan icraat yapmamışlardır. Çıraklık, kalfalık ve ustalık, hep kendi yandaşlarına hizmet etmek için gayret etmişlerdir. Bu durum karşısında milletimiz, sağduyusuyla hareket ederek kanaatkâr duygularını ön plana çıkararak, bedduanın dışında bir şey diyememiş, hayatlarının ve geçimlerinin zindan olmasına rağmen sabretmeyi tercih etmişlerdir.
Bu hengâme içerisinde seçimlerdeki aldıkları oyu ön plana çıkararak milletin, sıkıntılarını ve dertlerini unutmuşlar, sırça köşklerde günlerini gün etmişlerdir.
2012 yılını bu şekilde kapatırken 2013 yılının da bundan farklı olmayacağı perşembenin gelişi çarşambadan belli olur hesabıyla, zamlar, fiyat artışları ve birçok sıkıntılar halkımızı beklemektedir.
Bütün bunlara rağmen, Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizin bize verdiği muhalefet görevini en güzel bir şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Milletimizin menfaatleri doğrultusunda gerek yerel yönetimlerde gerekse genelde, yapılacak işlere engel olmadan var gücümüzle çalışacağımızın bilinmesini isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle olumsuzlukların ve sıkıntıların kol gezdiği 2012 yılını geride bırakırken, 2013 yılının başta Kayseri Halkımız olmak üzere, milletimize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."
(AÖ-Y)

30.12.2012 11:52:33 TSI

Editör: Wan Haber