Ülkü Ocakları tarafından Aksaray'ın Dikmen Köyüne yaptırılan Oğuz Ata İlkokulu'ndaki karne dağıtım törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topcu, partisinin Akasray İl Başkanlığını ziyaret etti.
Partililere hitaben kısa bir konuşma yapan Zühal Topçu, MHP'nin bugünkü misyonunun çok daha ağırlaştığını, şu an MHP'nin çok önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum incelendiğinde bizim görevimizin hassasiyeti çok daha fazla idrak edilecektir. İçinde bulunduğumuz durum hazin ve acıdır. Bizler, Çanakkale'de düşmana diz çöktürmüş, Kurtuluş Savaşında 'bu vatanı böldürtmeyiz' diyen atanın torunlarıyız. Nereden nereye geldik? Şu anki durum Kurtuluş Savaşı sürecinden farklı değil. Bu abartı değildir" dedi.
Ülkeyi parçalama, bölme ve federal yapılara ayırmaya yönelik olarak hazırlanan planlar olduğunu ileri süren Topcu, "Bu oyunlar ülke evlatlarından saklanıyor. Oyunların planları Oslo'da, federal yapıların planları Avrupa'nın herhangi bir kentinde, İmralı'da ve Kandil'de hazırlanıyor. Olaydan habersiz bir kitle var, o da Türk milletidir. Her taraf güllük gülistanlık gibi bir Türkiye sunuluyor. İnsanlar afyon verilmiş, hipnoz edilmiş gibi televizyona kilitleniyor. Ama diğer taraftan pazarlıklar yapılıyor. Uygulanma adımları ise meclise getiriliyor. MHP, 51 vekili ile elinden gelen tüm mücadeleyi yapıyor. En fazla direnç gösteren, millete bu olayın ülkeye bölünmeye götürdüğünü açıklayan ve yüreğinde bu kaygıyı hissedenler MHP milletvekilleridir" şeklinde konuştu.
(YC-FM-ÖZ-Y)

25.01.2013 16:47:19 TSI

Editör: Wan Haber