Tekirdağ' ın Malkara ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi il, ilçe ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Şefkat Çetin partililerle bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Malkara ilçe binasında gerçekleşen toplantıya Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin,Tekirdağ Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Bülent Belen, İl Başkanı Enes kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Timur Vardar ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Zilbastı, Malkara Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Baylan ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Gerçekleşen toplantıda Şefkat Çetin yapmış olduğu açıklamada; "İllerimizin, ilçelerimizin ve beldelerimizin teşkilatlarını ziyaret ederek yerinde tespitler yapamaya çalışıyoruz. Bu önümüzdeki yerel seçimler ile ilgili teşkilatlarımızın yaptığı ve yapılması gereken hazırlıklarla ilgili bilgi alışaverişinde bulunmak teşkilatlarımızda bulunan arkadaşlarla yüz yüze görüşerek yerinde tespitler yapamak amacıyla genel merkez olarak Malkara ilçemizi de Milletvekilimiz ve İl başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Dedi
Çetin, burada yapılan toplantının ardından ilde yapılacak toplantı için Tekirdağ' a hareket etti.

30.01.2013 17:27:18 TSI

Editör: Wan Haber