MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Sakarya İl Teşkilatı'nın MHP Genel Merkezi tarafından gönderilen bir faks mesajı ile görevden alınmasına ilişkin olarak, "Teşkilatlarda oluyor böyle şeyler" dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, Eyüp'teki İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği'nde esnafların sorunlarını dinledi. Esnaflardan sıkıntıları hakkında bilgi alan Adan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. BDP'lilerin dağda eli silahlı kişilerle kucaklaştığını belirten Adan, "Bazıları dedi ki bunların dokunulmazlıklarını kaldıracağım. Şimdi idamı unuttuk. Dokunulmazlıkları unuttuk. Şimdi adaylarla görüşmeler yapılıyor. Böyle bir ülke yönetilir mi. Yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en büyük şehri İstanbul. Alışveriş yaparken adamın nereli olduğunu soruyor muyuz? Lokantaya giderken hangi cinsten, hangi ırktan olduğunu soruyor muyuz? Öyle bir şey yarattılar ki, neredeyse bu sorulur hale geldi. Allah birliğimizi bozmasın, beraberliğimizi bozmasın" dedi.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Adan, ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez'in Bakü'deki "Bütün ülkücüler MHP çatısı içinde olacak değil. Ülkücü hareketin çok kaliteli kadrosu var. Bu kadroyu siyasetin dışında tutmak hem MHP'ye hem de ülkeye zarar verir" sözlerine ilişkin olarak da, "Doğru söylemiş bence, ülkücü kadroyu şehir dışında tutmamalıdır" diye konuştu.
Sakarya İl Teşkilatı'nın MHP Genel Merkezi tarafından gönderilen bir faks mesajı ile görevden alınmasına ilişkin bir soru üzerine ise Adan şunları söyledi:
"Her siyasi partide performans değerlendirmesi oluyor. Ben siyasi işlerden sorumluyum. Çok fazla bir bilgim yok ama teşkilatlarda oluyor böyle şeyler. AK Parti'de de oluyor, CHP'de de oluyor. Yönetimden şikayetçidir, olur böyle şeyler."
(AR-ET-CC-Y)

08.02.2013 17:39:30 TSI

Editör: Wan Haber