Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, 3 gündür yağan kar yağışı sonrasında Düzce Belediyesi'nin çalışmalara daha yeni başladığını birçok vatandaşın 3 gün boyunca evlerine sırılsıklam gittiğini söyledi.
Abdullah Danışmaz 3 günlük yoğun kar yağışı sonrasında Düzce Belediyesini eleştirdi. Danışmaz, 3 gün boyunca karla mücadele yapılmadığını güneşin açmasının ardından ekiplerin çalışmaya başladığını iddia etti.
Danışmaz, "3 gündür ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeni ile Düzce adeta afet bölgesi oldu. Bütün yollarda eziyet vardı. Bunların tek sorumlusu Düzce Belediyesidir. Doğru belli bir iş yapılamadı. Düzce'de birçok iş adamı bulunuyor. İş adamlarının 200'e yakın greyderi var. Düzce Belediyesi bu kar yağışı sonrasında kriz masası oluşturmadı. Kiriz maması oluşturup bu iş adamlarına gidip destek isteseydi bugün bunlar yaşanmazdı. Vatandaşta bu sıkıntıyı çekmezdi. Ama yapamadılar" diyerek eleştirdi.
MHP'li belediyelerde kar yağışı sonrasında vatandaşın sıkıntı yaşamadığını işaret eden Danışmaz, "Düzce'de ki bu kar yağışı sonrasında MHP'li olan Boğaziçi ve Gümüşova Belediyesini aradım. Karla mücadele çalışmaları hakkında bilgiler aldım. Bana anlattıklarına göre kar yağışının başlaması ile birlikte hemen tüm sokaklar tüm caddelerde çalışma başlatmışlar. Karla en iyi şekilde mücadele etmişler. Bizim belediyelerimiz her noktayı her sokağı en iyi şekilde açmışlar. Arkasından kar yağmış olsa bile hemen aynı noktadan tekrar geçmişler" dedi.
(AY-UU)

10.01.2013 16:06:33 TSI

Editör: Wan Haber