Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı'na Yusuf Naci Bayındır atandı.
MHP İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyerek konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yusuf Naci Bayındır, "Görevi devraldığım andan itibaren Cenabı Allah'ın yardımı ve öncelikle camiamızın ve Çankırılı kardeşlerimizin katkı ve destekleri ile inşallah MHP'yi Çankırı'da yine birinci parti yapmak için ben ve arkadaşlarım büyük bir çalışma seferberliği ve gayreti içerisinde olacağız" dedi.
Görevin kendilerine genel merkez tarafından verildiğini ifade eden Bayındır, "Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket partisinin Çankırı İl Başkanlığı'nın şahsıma tevdi edilmesinden büyük bir şeref ve mutluluk duyuyorum. Sayın genel başkanımızın bizi bu göreve layık görmesinden dolayı, ben ve görev alan arkadaşlarım adına değerli genel başkanımıza şükran ve teşekkürlerimi arz ediyorum" diye konuştu.
Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor şartlarda böyle yüksek sorumluluk ve çalışma performansı gerektiren, teşkilat yöneticiliği için bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle, büyük bir samimiyet ve dayanışma içerisinde çalışma yapmanın azim ve kararlılığı içerisinde olduğunu kaydeden Bayındır, "Milli ve manevi değerlerimizi önceliğine alan vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin temel değerleri ortak paydasında Çankırı'daki insanlarımızla bütünleşecek kadar birleştirici, gönlü 3 hilalde olan şu yada bu şekilde unutulmuş, ihmal edilmiş, dışarıda kalmış, kutsal davamızın isimsiz kahramanları olan bütün ülküdaşlarımızı kucaklayacak şekilde kapsayıcı bir siyaset anlayışını uygulamak ben ve arkadaşlarımızın temel düsturu olacaktır." diye konuştu.
Partimizin kuruluşundan bu güne kadar teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görev yapan, emek sarf eden, alın teri akıtan bütün dava arkadaşlarıma geçmişteki bu çok değerli katkı ve çalışmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunduğunu kaydeden Yusuf Naci Bayındır, "Bu mukaddes davanın kurucu lideri cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendi başta olmak üzere, bütün ülkücü şehitlerimize ve partimiz mensuplarından ahrete intikal eden bütün dava arkadaşlarımıza cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Yaşamını sürdüren çok değerli parti mensuplarımıza ve ülküdaşlarımıza yüce rabbimden sağlık ve mutluluklar diliyorum. Camiamız mensubu fedakar, vefakar, parti disiplini ve hiyerarşisi başta olmak üzere, misyonumuza, teşkilatımıza ve çok değerli liderimize sadakatle bağlı bütün dava arkadaşlarımı bu güne kadar yaptıkları çalışmalar gibi bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde, bizimle beraber yapacakları çalışmalar için yardım, destek, katkı ve en önemlisi dualarını bekliyor, bütün mensuplarımıza şimdiden en kalbi sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. İnanıyor ve biliyorum ki, bütün dava arkadaşlarım şu konuda benimle aynı düşünüyorlardır. Gün birleşme günüdür. Gün bütünleşme günüdür. Gün MHP çatışı altında, candan kucaklaşma ve dayanışma günüdür. Çıktığımız bu zorlu yolda yapacağımız her türlü çalışmada Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun." şeklinde konuştu.
MHP Çankırı İl Başkanı Bayındır, Cuma günü parti binasında yapacakları dualı program ile il başkanlığı koltuğuna oturacağını sözlerine ekledi.
(MT-BÖ)

20.02.2013 18:21:47 TSI

Editör: Wan Haber