MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt, "Seçim startını 'Düzen Değişecek, Canik Gelişecek' sloganı ile bugün itibari ile vermiş bulunmaktayız" dedi.
MHP Canik İlçe Teşkilatı parti binasında basın mensupları ve partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt, yerel seçimlerin 2014 yılı Mart ayı içerisinde yapılacağını hatırlatarak, "Düzen Değişecek, Canik Gelişecek" sloganı ile seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Başkan Akkurt, "Ben yaptım oldu, yönetim anlayışının bitmesi, halkımızın imar paranoyasından kurtulması, betonlaşan Canik'in nefes alması ve tüketen değil üreten bir Canik oluşturmak için 'Düzen Değişecek, Canik Gelişecek' diyoruz" diye konuştu.
Partide aday adaylığı sürecinin başladığını söyleyen Başkan Akkurt, partiye bu konuda büyük bir teveccüh olduğunu belitti. Akkurt, "İlçe teşkilatı olarak bu kadar yoğun bir ilgiyi ilk kez yaşıyoruz. Aday adaylığı başvuruları ise 30 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecektir. MHP Canik İlçe olarak Allah'ın izniyle 8 ay önceden 01 Ağustos 2013 tarihi itibari ile adayı belirlenmiş, meclis üyeleri belirlenmiş olarak gidilmedik köy, girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Biliyoruz ki, Canikli hemşehrilerimiz bizimle kucaklaşacağı günü sabırsızlıkla beklemektedir" şeklinde konuştu.
(HAK-SLH-Y)

13.02.2013 11:49:49 TSI

Editör: Wan Haber