Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği aşure etkinliği, lokal binası önünde yapıldı.
Aşure hayrına, MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Şekercioğlu, Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nemciye Ulus, yönetim kurulu üyeleri ve bir çok partili katıldı.
Aşure dağıtımı öncesi konuşan İlçe Başkanı Çavdar, "Bugünün, 5 Aralık'ın ayrı bir önemi ayrı bir günü var. Yüce büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkını verdiği gündür. Bu münasebetle bu aşure hayrımızın ilk açılışını kadın kollarımızın yapmasını istiyorum" dedi.
İl Başkanı Akkal da, "Tüm kadınlarımızın daha fazla siyaset içinde olması dileğiyle, onların bu güzel gününü kutluyorum. Bu aşureyi görünce bundan 4 sene öncesi aklıma geldi. Bizler 4 sene önce Manisa Belediyesi'ne talip olduğumuzda Cengiz Ergün başkanımız ile beraber, yine böyle bir muharrem ayına denk gelmişti. Yine böyle aşurelerle başlamıştık çalışmalarımıza, Allah bize o aşure hayırlarının neticesinde belediyeye üç hilalli bayrağı dikmeyi nasip etti. İnşallah Allah bize Akhisar'da da bu aşurelerimizin hürmetine, buradaki belediyenin tepesine de üç hilalli bayrağı dikmeyi bize nasip eder" dedi.
(BG-ERG-Y)

05.12.2012 15:20:47 TSI

Editör: Wan Haber