MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, "2014 bizim için bir fırsat" dedi.
İsmet Büyükataman, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ve seçim işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Köse ile birlikte Bursa'da başlattıkları yerel seçimle ilgili istişare toplantılarını Mudanya ilçe teşkilatında sürdürdüler. MHP Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen ve ilçe Teşkilatının katılımıyla başlayan toplantıda konuklara 'hoş geldiniz' diyen Yüksel, "Eksiklerimizi ve bu konuda nasıl bir yol haritası izleyeceğiz bunu konuşacağız. Mudanya için en uygun belediye başkan adayını çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

"YEREL SEÇİMLER FIRSATTIR"
Toktaş, 14 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Mudanya'da çok iddialı olduklarını açıkladı. Genel Sekreter Büyükataman, AK Parti iktidarını eleştirdi. AK Partinin geride bıraktığı 10 yılı kayıp yılı olarak değerlendirdiklerini anlatan Büyükataman, "Türkiye'nin bu sıkıntılı, netameli durumundan kurtulması için önümüzdeki mahalli idareler seçimini bir fırsat olarak görüyoruz. Bu maksada yönelik MHP olarak, bir kader seçimi olarak görüyor, bu ölçüde de ehemmiyetli olduğu kanaatindeyiz. Bu sebeple bu seçimlerden MHP'nin kazançlı çıkması amacıyla birlikte hareket edeceğiz ve MHP olarak başarılara imza atacağız. Bursa'da başta Büyükşehir olmak üzere bütün ilçe belediyeliklerine talip olup uygun kadroları milletimizin takdirine sunacağız. Bursa MHP dışında diğer siyasi parti adaylarına bu şansı verdi. Bursa'nın yönetimi konusunda umut ettikleri, hak ettikleri hizmetleri bu güne kadar görmedi. Bu dönem artık sıranın MHP'de olduğunu, yerel idarelerden başlayıp MHP adaylarına sorumluluk yükleyeceğine inanıyorum" dedi.
(HK-YS)

20.01.2013 12:23:28 TSI

Editör: Wan Haber